Trerätters meny

Meny 1

Mozzarella caprese, napolitansk buffelmozzarella, tomater, örtmarinerade Toscanaoliver, basilikaolja.

Pasta Agaton, strimlad oxfilé, säsongens färska svampar, talleggio-ost, färska örter, rött vin, grädde.

Vaniljglass, marinerade jordgubbar.

365 kr / person


Meny 2

Bruschetta, marinerade körsbärstomater, olivolja, vitlök, basilika, San Daniele skinka.

Grillad lax och scampispett, spenat och citrusslungad linguini, gremolata.

Eller

Rosmarin och vitlöksmarinerad lammytterfilé, svamprisotto, Barolosky, parmesan.

Tiramisu.

450 kr / person


Meny 3

Toast Skagen, handskalade räkor, dill, pepparrot, majonnäs, gräddfil på toast, forellrom.

Helstekt renytterfilé, smörstekt Karl-Johan svamp, färska örter, potatiskaka med Västerbottensost, portvinssås.

Vanilpannacotta med hallonkompott.

540 kr / person